«

»

May 31

Data Drinks 24 juni: Enschedese leegstand aanpakken met Open Data!

Op 24 juni van 19:30-21:15 in The Hub Twente gaan we de leegstand in Enschede anders bekijken, tijdens een nieuwe editie van de Enschede Data Drinks. Welke mogelijkheden ontstaan er voor betrokken partijen als we beter zicht hebben op de informatie rondom leegstand? Of het nu gaat om andere gebruiksvormen, nieuwe behoeften signaleren, vicieuze cirkels doorbreken, of stakeholders in staat te stellen betere beslissingen te nemen: open data kan een relevant ingrediƫnt zijn. In een vlot tempo leggen we verbindingen tussen alle aspecten van leegstand, betrokken partijen (ook de onzichtbare en niet georganiseerde), en bijbehorende databronnen. Zodat we na afloop gerichter betrokkenen kunnen mobiliseren, en hen kunnen voorzien van de data die ze nodig hebben. De sessie wordt begeleid door Ton Zijlstra (Open Data Enschede / The Green Land), en Ludwin Bodde (Stichting PIT, Platform Initiatieven Tijdelijkheid)

  • Enschede Data Drinks: 24 juni 2013, 19:30-21:15 (na afloop borrel bij Jansen & Jansen)
  • Locatie: The Hub Twente, Boulevard 1945 3, Enschede (voormalig SLO / Saxion gebouw, ingang aan de busbaan)
  • Delen / volgen op afstand: #od053

Kom naar de Enschede Data Drinks! Schrijf je nu in!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>