«

»

Jan 06

Enschede Data Drinks: 3 februari. Kom ook!

Om de contacten die gelegd zijn tijdens de Open Data Hackday op 4 december voort te zetten, gaan we regelmatig de ‘Enschede Data Drinks‘ houden. Dit is een informele ontmoeting, waar we de laatste lokale en (inter)nationale ontwikkelingen rond open overheidsdata kunnen horen/bespreken, en waar de ideeën gelanceerd kunnen worden om open overheidsdata in Enschede te stimuleren of op een slimme manier te gebruiken. We hopen dat daaruit dan andere activiteiten voortvloeien (bijvoorbeeld gezamenlijk projecten, een nieuwe event, of acties om de lokale overheid te betrekken en stimuleren).

Ben jij:

 • Geïnteresseerd in open overheidsdata?
 • Nieuwsgierig wie nog meer in Enschede hier mee bezig is?
 • Op zoek naar open data ideeën of juist een klankbord voor je idee?
 • Benieuwd naar reacties op je demo of applicatie?
 • Zoekend naar hoe open data een rol kan hebben?

En heb je zin in een goed gesprek en een drankje? Kom dan op 3 februari naar MAC Berlijn, van 17:30-19:00. Breng gerust andere geïnteresseerden mee of stuur deze uitnodiging door, vrije inloop, consumpties voor eigen rekening.

Ben je van plan te komen, of kun je niet komen maar ben je wel geïnteresseerd in een volgende bijeenkomst? Laat het dan even weten op http://openetherpad.org/HDs0Y4wZBI door daar je naam aan de lijst toe te voegen.

Vanaf nu vinden de Enschede Data Drinks elke 2 maanden plaats, zie de hierboven genoemde link voor de data na 3 februari.

2 pings

 1. Tweets die vermelden Enschede Data Drinks: 3 februari. Kom ook! » Open Data Enschede -- Topsy.com

  […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Ton Zijlstra. Ton Zijlstra heeft gezegd: Kom ook naar de Enschede Data Drinks op 3 februari http://bit.ly/eUBDVM […]

 2. Enschede Open Data Motion – A History | Interdependent Thoughts

  […] which made more people visible to each other around open data, we started to organize the ‘Enschede Data Drinks‘ (modeled after Alper Çugun’s Dutch Data Drinks), to informally bring together […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>